Usluge

Usluga opšivanja

Radimo opšivanje ivice tepiha sa različitom vrstom konca, svih boja i materijala. Imamo konac prirodnih vlakana kao sto je pamuk, vuna i svila i sintetički konac. Opšivanje ivica radimo po najpovoljnijim cenama u Pančevu. Naš rad možete pogledati u galeriji slika pored teksta.

Usluga ugradnje

Ugradnja za 1 dan!
Profesionalna ugradnja tepisona, vinila, laminata i parketa u vašem domu. Savremena tehnologija izrade parketa omogućava unapređenje prirodnih karakteristika koje drvo kao materijal ima dajući za rezultat proizvod koji ima dimenzionalnu stabilnost, lako se ugrađuje i vrlo jednostavno održava. Zahvaljujući jedinstvenom sistemu spajanja, postavljanje laminata je brzo i jednostavno. U slučaju tepisona, postavljanjem tepisona od zida do zida zadržaćete toplinu Vašeg doma, povećaćete sigurnost i umanjiti buku. Zahvaljujući svojim izuzetnim osobinama i gipkosti, vinil podne obloge apsorbuju najveći deo buke koja nastaje pri hodu.
 • ugradnja laminata pancevo 1
  ugradnja laminata pancevo 2
  ugradnja laminata 3
  ugradnja parketa pancevo 1
  ugradnja parketa pancevo 2
  ugradnja parketa 3
 • ugradnja itisona pancevo 1
  ugradnja itisona 2
  ugradnja tepisona pancevo 1
  ugradnja tepisona 2
  ugradnja laminata 1
  ugradnja laminata 2

Usluga dostave robe

Brzo i profesionalno. Dostava robe na kućnu adresu. Kupivinom nekog od naših proizvoda (tepisi, tepisoni, parketi, laminati i vinil podovi) dobijate besplatnu dostavu na teritoriji opštine Pančevo. Rok isporuke se dogovara prilikom kupovine proizvoda. Posetite nas u nekom od naših prodajnih objekata i uverite se u naš kvalitet i naše usluge.